
Výborný BZL chleba z jednodruhových mouk
- pro energii a dobrou pohodu těla i mysli
- pro podporu zdravého zažívání
- pro snižování rizika přidružených alergií
- pro psychickou stabilitu
Chléb z jednodruhových mouk je oproti těm z průmyslově zpracovaných směsí naprosto „jiný Vesmír“. Chuťově i z hlediska kvality výživy.
Tělo a především zažívací trakt celiaka jsou citlivější než u lidí bez intolerance lepku. Právě proto je tedy nutné nešidit ani jednu složku stravy. Pečivo tvoří její zásadní součást a je tak první na řadě, kterému by každý bezlepkář měl věnovat pozornost…
Děkuji za zájem!
Úspěšně jsi odeslal(a) své kontakty. Nezapomeň zkontrolovat svou e-mailovou schránku a případně i složku s hromadnou či nevyžádanou poštou (SPAM)...

Fermentovaná kaše jako nejlepší snídaně
- reguluje hladinu cukru v krvi
- harmonizuje zažívání
- uspokojí chuť na sladké
- buduje zdravý mikrobiom
Když se řekne snídaně, končí představivost většiny lidí u rohlíku s máslem, sýrem a šunkou. Pokud ale chcete mít chutě pod kontrolou a svému tělu dodávat skutečně to, z čeho je živo, je to téměř ta nejhorší volba.
Zvlášť po noci, kdy tělo regeneruje a spotřebovává energii, je nutné mu ji opět dodat. Fermentované potraviny nezatěžují trávení a ovesná kaše obsahuje vše pro skvělý start do dne…
Děkuji za zájem!
Úspěšně jsi odeslal(a) své kontakty. Nezapomeň zkontrolovat svou e-mailovou schránku a případně i složku s hromadnou či nevyžádanou poštou (SPAM)...