Ema Rose | Bezlepková laboratoř

3d-book-BEZLEPKOVA-LABORATOR

Výborný BZL chleba z jednodruhových mouk

Chléb z jednodruhových mouk je oproti těm z průmyslově zpracovaných směsí naprosto „jiný Vesmír“. Chuťově i z hlediska kvality výživy.

Tělo a především zažívací trakt celiaka jsou citlivější než u lidí bez intolerance lepku. Právě proto je tedy nutné nešidit ani jednu složku stravy. Pečivo tvoří její zásadní součást a je tak první na řadě, kterému by každý bezlepkář měl věnovat pozornost…

3d-book (1)-BEZLEPKOVA-LABORATOR

Fermentovaná kaše jako nejlepší snídaně

Když se řekne snídaně, končí představivost většiny lidí u rohlíku s máslem, sýrem a šunkou. Pokud ale chcete mít chutě pod kontrolou a svému tělu dodávat skutečně to, z čeho je živo, je to téměř ta nejhorší volba.

Zvlášť po noci, kdy tělo regeneruje a spotřebovává energii, je nutné mu ji opět dodat. Fermentované potraviny nezatěžují trávení a ovesná kaše obsahuje vše pro skvělý start do dne…

Přejít nahoru