Ema Rose | Bezlepková laboratoř

Ema-Rose-Piškoty-01

RECEPT: Domácí piškoty / BZL

Když piškoty, tak domácí. Jsou extra rychlé na přípravu a dohromady s pečením mám za půl hodinky hotovo i s úklidem 🙂 A navíc se sníženým množstvím cukru oproti původnímu receptu, což nejde na chuti vůbec poznat.

Kupované bezlepkové piškoty obsahují většinou kukuřičnou mouku a mají tendenci nasáknout do sebe víc tekutiny. Chutnají pak mokře, když je použiju do dortu/jogurtu atd. Tu samou zkušenost mám s piškoty jáhlovými.

 

Tyhle chutnají skvěle i samotné 🙂 Ráda je dávám do nepečeného tvarohového dortu.

Co bude třeba:

Jak na to:

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru