Oblíbené cukroví u nás doma. S těstem se dobře pracuje. Dávka vystačí na 2 plechy.
Co bude třeba:
- 280 g hladké pohankové mouky
- 200 g másla
- 80 g cukru (dala jsem panelu)
- 1 vanilkový cukr
- 120 g vlašských ořechů (nebo lískových, mandlí)
- cukr na obalení



Jak na to:
- Vypracuji těsto a dám do lednice
- Nechám odležet do druhého dne
- Peču na 150 °C cca 12 minut
- Ještě teplé obalím v cukru (v panele)

Jsem máma dvou kluků a žena jednoho muže. Mám hlavu plnou krásných věcí a kuchyni plnou dobrot, miluji život v souladu a harmonii. Předávám zkušenosti a inspiraci všem, kteří své bytí chtějí proměnit v životní zážitek svůj i svého okolí…
Jsem také mamka od rebe-love rodiny, která se před několika lety rozhodla skoncovat se životem plným povinností a stresu. Prodali jsme dům, koupili karavan a vyrazili s dětmi na cestu po Evropě. Moje původní vzdělání je porodní asistentka, posledních 15 let také pomáhám Honzovi, který po svém tátovi převzal a vede rodinnou kamnářskou manufakturu TEMR, v podnikání.
V mém BLOGu najdete nejen recepty, ale i inspiraci pro mindset vedoucí ke spokojenému žití. Na stránce ZDARMA si můžete dopřát ještě víc inspirace z pdf a ebooků volně ke stažení.